Menu:

eRepublik - Pogosta vprašanja - FAQ


1. Selitev znotraj države


Za selitev znotraj države NI potrebno zapuščati službe ali stranke. 

2. Treasure map ali 5g

Včasih si za vsako medaljo dobil 5 goldov. Sedaj pa dobiš Treasure map, ki ti prinese nek naključni znesek med 3.5 in 6 goldi. Menda pa lahko dobiš celo 40 g.

3. Hard Worker medalja    

Za Hard Worker medaljo je potrebo vsak dan delati. NI pa potrebno, da delaš ves čas v istem podjetju. Lahko se vmes celo preseliš v drugo državo.

4. Zdravljenje v bolnici

Bolnica te pozdravi po bojevanju. Lahko jo uporabiš samo enkrat na dan. Q5 bolnica ti prinese največ 50 welnesa. Če si se boril v regiji brez bolnice, se do konca eRepublik dneva še vedno lahko preseliš v regijo z bolnico in se tam pozdraviš.

5. Regija Schleswig Holstein in Hamburg

To je regija, ki nam jo je v trajno upravljanje posodila Nemčija. Preseli se tja čim prej, saj vsak prebivalec te regije zviša zid in podraži napad in tako oteži delo morebitnemu napadalcu. Za selitev lahko zaprosiš za državni Moving Ticket. Navodila najdeš v časopisu obrambnega ministrstva, ki vsak dan objalja svoje ukaze med časopisi.

6. Selitev

Za selitev potrebuješ Moving Ticket - MT. Q1 MT ti za vsako selitev vzame 2 welnesa. Seliš se lahko kamorkoli, le med državama, ki sta v vojni ne. V tem primeru se najprej preseliš v eno nevtralno državo in nato v želeno regijo.


.