Menu:

Wellness

Picture
Wellness je v življenju državljana na eRepublik zelo pomemben. Z višjim wellnessom naredimo več škode v bojih s sovražnikom in naredimo več izdelkov v tovarni, kjer smo zaposleni. Večja produktivnost pa ponavadi pomeni tudi višjo plačo!

Pred kratkim so na eRepublik uvedli novost. V bolnicah lahko nadomestite samo wellness, ki ste ga izgubili pri bojevanju. Prej ste dobili v Q5 bolnici 50 wellnessa, pa če ste ga izgubili v borbi, zaradi dela, treniranja ali stradanja. Zato morate na svoj wellness zelo paziti.

Če je vaš wellness nizek, je vaša prva naloga, da ga dvignete na primeren nivo. To je minimalno na 80. še bolje pa nad 90.

Kako? Čisto enostavno  :-)

1. Zaposlite se v Q1 podjetju
Če ste zaposleni v podjetju s tremi ali več zvezdicami, zamenjajte službo. Pojdite delat v podjetje z eno zvezdico (in čim večjo plačo).  Delo v podjetju Q4, vam namreč vsakič vzame 4 welnese, delo v Q1 podjetju pa samo en wellness.

2. Kupite si hrano boljše kvalitete
Kruh naj bo vsaj Q3. Boljša ko je kvaliteta hrane, več bolj se zviša welnes. Važno! Hrane ne sme zmanjkati, saj vam bo wellness padel kar za 4, če boste ob začetku novega dneva na eRepublik brez hrane.

3. Pomagajte si z gifti
Če imate denar, kupite gifte in jih pošljite - donirajte  prijatelju v igri. Ta naj vas nagifta - Offer a gift. Vsak gift vam dvigne wellness za 1. Na dan lahko dobite na ta način največ 10 wellnessa.

4. Kupite hišo
Če imate denar, kupite hišo. Že q1 vam bo pomagala pri dvigovanju wellnessa. Pazite pa, da ne boste kupovali od neznancev, saj je na eRepublik veliko prevarantov. Najbolj varen način je, da si jo kupite na trgu - Marketplace.

============================================================

Za pomoč pri dvigovanju wellnesa se lahko obrnete tudi na svojega delodajalca, pa tudi  država vam bo pomagala, če ste se znašli v težavah. Oglasite se v klepetalnici na http://www.erepublik.si in prav gotovo vam bo tam kdo znal pomagati.

.