Menu:

Kratka zgodovina eSlovenije

Kolonija Schleswig-Holstein and Hamburg
1. 6.2010 je Slovenija zasedla regijo Schleswig-Holstein and Hamburg na severu Nemčije. To je regija bogata z žitom, ki nam jo je v trajno upravljanje posodila Nemčija.
Zato sedaj naseljujemo čim več prebivalcev v to regijo, da čim bolj podražimo napad na regijo in s tem otežimo delo morebitnim napadalcem.

Skupen napad Hrvaške in Poljske
14. 3.2010 sta Slovenijo hkrati napadli: naša stara znanka Hrvaška in najštevilčnejša država v eRepublik - Poljska. Skupaj sta nam prvi dan pobrali kar 5 od 6 regij, ostalo nam je le še Prekmurje. Naslednji dan sta napadli še našo zadnjo trdnjavo, ki pa smo jo v veliki bitki obranili. S protinapadom smo že osvobodili celo Slovenijo.

V bližnji prihodnosti lahko pričakujemo, da bo sedaj prav Slovenija krenila v okupirano Evropo in s pomočjo zaveznikov osvobodila Francijo in Nemčijo!

Osvobojena cela Slovenija

Sredi februarja smo osvobodili še preostali dve regiji in sedaj je e-Slovenija spet svobodna v celoti.

Obnova države

Sedaj obnavljamo porušeno državo in se pripravljamo za osvoboditev še preostalih dveh regij. Poleg tega po e-Svetu divja že 4. svetovna vojna. Zato ne oklevaj in se prijavi takoj. Saj ne bi rad izpustil zgodovinske priložnosti da tudi ti sodeluješ pri osvobajanju Slovenije!

Osvobodilni boji

Dne 12.1.2010 smo v jutranjih urah v vseh okupiranih regijah sprožili osvobodilne boje, hkrati pa je Madžarska taktično napadla Prekmurje. V tej odlično pripravljeni akciji smo s pomočjo zaveznikov (predvsem Srbije, Madžarske in Rusije), in naše vojske osvobodili 4 od 6 okupiranih regij.

Pred nekaj dnevi je bil na 24ur prispevek o e-Sloveniji. Na njem je nastopil tudi feldmaršal slovenske vojske StiH in v samo enem dnevu se je prijavilo preko 1000 novih igralcev. Prispevek si lahko ogledaš spodaj.

Okupacija eSlovenije

Konec decembra je e-Hrvaška napadla e-Slovenijo in jo v dveh dneh popolnoma zasedla. Začelo se je žalostno obdobje, ko smo bili brez lastne države, zato pa smo z veliko zagnanosti zagnali projekt gverile in se pripravljali za osvoboditev.

Napad na eHrvaško
Dne xx.xx.xxxx je takratni predsednik e-Slovenije - Janez Grozni,  kliknil na gumb za napad in e-Slovenija je napadla e-Hrvaško. O tem so pisali celo časopisi (link) in o tem smo lahko slišali tudi na TV.

.